Damernas Ukuleleklubb

Damernas Ukuleleklubb

Torsdag 24.10 kl. 19.00

För åtta år sedan bildades Damernas Ukuleleklubb i Göteborg. Ett gäng damer som jobbar eller har jobbat på både Polishuset och Tingsrätten i Göteborg, sedan dess har flera gått i pension men träffas regelbundet varje vecka för träning på Polishuset.

Spelgruppen Damernas Ukuleleklubb

 

Många Uppträdanden har det blivit genom åren, bla. torgdagar i Sätila, restauranger, välgörenhetskonserter, Svenska kyrkan, både i Spanien och Portugal har det blivit konserter, sist nu på Björkö där det även blev allsång också. Varje Valborg blir det samspel med Polisens sångkör.

 

Denna föreställning blir vi bjudna på en del eget material, blandat med andras låtar samt en del allsång.

Förboka gärna biljetterna
Telefon 070-720 98 28
Alt. 070-660 20 84.
Biljetter säljs vid kassan på spelkvällen
Insläpp från kl. 18.30
Entré 140: – inkl. Kaffe och dopp.

I samarbete med Sensus och ABF Sydvästra Götaland.