Frendberg och Carbe på Teatervinden

Torsdag 14 maj kl.19.00
Teatervinden, Repslagarmuseet

Far o son i Elvis sång

Far o son i Elvis sång

Far och son Frendberg är från Trollhättan och väl kända i Västsverige som mycket bra underhållare. Flera gånger har de gästat Repslagarmuseet i Älvängen med oförglömliga kvällar som resultat, de bjuder verkligen på sig själva hela kvällen med bred repertoar, historier och småprat. Allt från Taube till Elvis, Paul Simon, och Cornelius.

David CarbeDavid Carbe, är en duktig Pianist, entertainer och vokalist från Kungälv. Väl känd som kapellmästare i TV 4 Bingolotto, Rhapsody in Rock 2016 med bl.a. Robert Wells, Michael Bolton och LaGaylia Frazier, eget Konsertkoncept med bl.a. Janne Schaffer, Sofia Källgren och Caroline Wennergren m.m. David spelar allt från finstämd pianomusik till jazz och svängiga boogie woogie och rock´ n roll. Här kan det en blandning av Elton John, Ted Gärdestad, Robert Wells, Charlie Norman, Chuck Berry, Jerry Lee m.m.

Kombinationen Frendberg och Carbe kommer bli en fartfylld, oslagbar kväll med det bästa av allt!
Detta får ni inte missa!

Endast Förbokning  gäller för denna kväll !
Telefon Tel: 070-720 98 28
(Begränsat med platser)

Biljetter säljs på spelkvällen
Entré 180:- inkl Kaffe och dopp
Insläpp från kl.18.30
Ev. allergier/intolerans bör sägas till vid biljettbokningen
Välkomna!