Rolf och Daga Wallgren på Musik-kafé

Torsdag den 23 April kl. 19.00

Rolf & Daga Wallgren

Daga och Rolf Wallgren är från andra sidan älven, närmare bestämt från Ytterby. Paret är välbekanta i från namnet “Guddehjälmarna” i folkmun, med rötter från dansmusiken. Men idag spelar mestadels underhållnings musik för sittande publik. Paret startade för drygt 11 år sedan och förekommer ibland i olika konstellationer tillsammans med andra musiker. Deras repertoar innehåller “allt från Dan Andersson till dansband”. Och på deras sätt!!

Paret har besökt Musik-kaféet på Repslagarmuseet tidigare några gånger och publiken har alltid gett ett bra gensvar. Med nytt material i påsen kommer även denna gång bli en succé, och gissa om det blir svårt att inte hänga med i sångerna. För ofta lär publiken känna igen låtarna, om jag känner paret rätt. Så räkna med lite allsång också.

Idag spelar de ofta på olika föreningar tillställningar, hembygdsföreningar, pro och SPF-sammanslutningar, logdanser, visaftnar, musikquiz m.m. Ofta runt Göteborg, Bohuslän och uppe i Dalsland trakten. För att inte tala om Kungälvs trakten.

Daga och Rolf Wallgren underhåller denna kväll på Repslagarmuseet. med temat “Allt från Dan Andersson till Dansband” På vårat vis!
En mycket varierande repertoar blir det.

Förboka gärna biljetterna
Begränsat med platser
Biljetter sälj vid kassan på spelkvällen
Insläpp från kl. 18.30
Entré 180: – inkl. Kaffe och dopp.

Ev. allergier/intolerans bör sägas till vid biljettbokningen